Op zondagmiddag 20 januari treedt zanger-gitarist Stef Woestenenk (Vorden) op tijdens de Koppelsessies in de Koppelkerk te Bredevoort. In de huiskamersetting van het Boekencafé speelt Woestenenk nummers uit de jaren ’60, ’70 en de blues.

Als frontman van de Amerikaanse retrorockband Moonyard en Eric Clapton-tribute band The Claptunes is Stef Woestenenk geen onbekende in de Achterhoekse muziekwereld. Zijn hart ligt in de Britse en Amerikaanse muziek uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw: Tom Petty, Bob Dylan, Eric Clapton en Ronnie Lane mogen niet aan zijn setlist ontbreken. In de intieme setting van de Koppelsessies treedt Stef Woestenenk ditmaal solo op.

Bij de nummers die Woestenenk speelt horen ook verhalen: over zijn eigen avonturen, of die van de artiesten waar hij nummers van speelt. Vorig jaar werden zijn verhalen gebundeld in het boek ‘Loepzuiver’. In zijn optredens brengt hij het boek muzikaal tot leven. Woestenenk speelt van 15.00 tot 17.00 uur. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort
Datum: zondagmiddag 20 januari
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Entree: vrije gift