Op zondagmiddag 8 oktober brengt het Oost Gelders Jeugdorkest (OGJO) onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen een spectaculair jubileumconcert genaamd ‘Flashback’. Omdat dit de 10e OGJO-editie is zal dit feestelijke concert geheel in het teken staan van een terugblik op de vorige edities en hoogtepunten. Het repertoire zal bestaan uit een door de deelnemers zelf gemaakte selectie van de beste muziek uit de voorgaande edities, zoals How to Train Your Dragon (John Powell), Innuendo (Queen) en Sorry (Kyteman). Daarnaast zullen ook oude bekenden opnieuw op het podium staan naast het OGJO zoals Maartje Waanders en haar zangleerlingen, zanger Rutger de Vries, zangeres Elles Tetelepta en twee dansgroepen onder leiding van Tim Aafjes. Kortom: een breed repertoire met voor ieder wat wils! Het belooft één groot feest te worden!

 

Oost Gelders Jeugdorkest

Het Oost Gelders Jeugdorkest is een uniek harmonieorkest op projectbasis dat enthousiaste jonge muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar de kans geeft mooie showconcerten te verzorgen. De muzikanten zijn afkomstig van zo’n 22 verschillende orkesten uit de regio. Na slechts een kennismakingsrepetitie en een repetitieweekend verzorgen zij een concert. Na negen succesvolle edities in Groenlo, Ulft, Dinxperlo, Winterswijk en Borculo is het nu tijd voor de tiende OGJO-editie: ‘Flashback’!

 

Kaarten bestellen Het concert Flashback vindt plaats op zondag 8 oktober om 14:30 uur in Sporthal de Sonders (Avesterweg 1, Beltrum). Kaarten zijn voor 17,50 euro (inclusief pauzedrankje en garderobe) verkrijgbaar via de website van OGJO: www.ogjo.nl. Voor jeugd t/m 14 jaar is er een gereduceerde entreeprijs van 7,50 euro per persoon.