Gedurende de zomervakantie is de Bibliotheek Winterswijk gesloten van maandag 24 juli t/m woensdag 26 juli 2017. In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd’s, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend. Lekker lang lenen dus!

 

Tijdens de sluitingsperiode van de Winterswijkse bibliotheek zijn de vestigingen Eibergen, Borculo, Ruurlo, Neede, Lichtenvoorde en Groenlo van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel geopend. U kunt gedurende de sluitingsweek in al deze vestigingen terecht om uw boeken in te leveren én om nieuwe te lenen. VakantieBieb-app cadeautje Bibliotheek

Elk jaar bieden de Nederlandse bibliotheken alle Nederlanders in de zomervakantie een cadeautje aan. De VakantieBieb biedt voor het vierde jaar een mooi aanbod van boeken, die u gratis op uw tablet of mobiel kunt zetten. In de VakantieBieb vindt u boeken voor volwassenen én voor kinderen. Deze kunnen, als ze eenmaal in uw ‘boekenkast’ staan, ook gelezen worden als u geen WiFi heeft. De app is verkrijgbaar in de AppStore en de PlayStore en kan gratis gedownload worden.