signalementbocholt

signalementbocholtBOCHOLT – De Duitse politie heeft vanmiddag het signalement verspreid van de 36-jarige man die ervan wordt verdacht donderdagavond zijn vriendin in Bocholt te hebben gedood. Het gaat om de uit Libanon afkomstige Amer K., 1.72 meter lang en 80 kg van gewicht. De man is nog steeds voortvluchtig. Getuigen kunnen het Duitse alarmnummer 110 bellen. Ook de politie in de Nederlandse grensstreek vraagt alert te zijn en de politie te bellen (0900-8844 of 112).

Donderdagavond zagen meerdere getuigen dat de 36-jarige man van Libanese afkomst wegrende uit zijn woning aan de Münsterstrasse. Vervolgens troffen zij in de woning zijn 26-jarige vriendin van Marokkaanse afkomst hevig bloedend aan in het appartement.

Reddingsdiensten brachten de vrouw over naar het ziekenhuis, waar zij korte tijd later aan haar verwoningen bezweek. De reden van de steekpartij is nog onduidelijk