polizeialarm

polizeialarmBOCHOLT – De Duitse politie is op zoek naar een waarschijnlijk Nederlandse man die zaterdagavond een vrouw in Bocholt de stuipen op het lijf heeft gejaagd door zijn geslachtsdelen te vertonen. De man drong zich even na half acht in het Allemannenpark op een ‘schamverletzender Art und Weise’ op aan een ongeveer 45-jarige vrouw uit Bocholt. Toen de vrouw hard begon te schreeuwen, maakte de man zich uit de voeten in de richting van de Frankenstrasse. Een getuige die de man aansprak, hoorde dat deze met een Nederlands accent antwoordde. De man is nog…

..niet gevonden. Volgens de getuige gaat het om een 25- tot 30-jarige man met kort donkerblond haar, gekleed in een zwarte joggingbroek en een licht gekleur poloshirt met breedtestrepen en zwarte lakschoenen. De politie vraagt de belaagde vrouw en meer mogelijke getuigen zich te melden.