Haaksbergen:  Zaterdag 28 maart, tussen 13.30 en 14:00 uur is het Shell tankstation aan de Enschedesestraat beroofd. Daarbij werd een geldbedrag buitgemaakt. Er werd niemand bedreigd of gewond.

Een naar schatting eindtwintigjarige blanke man deed in een onbewaakt moment een greep in de kassa en ging er lopend vandoor. De man is naar schatting 1.90 meter lang en droeg lang onverzorgd zwart haar, mogelijk een zwarte carnavalspruik. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte coltrui, waarvan hij de kraag voor zijn gezicht droeg.

Gebleken is dat deze man zich waarschijnlijk al enige tijd in het dorp ophield. Mogelijk hebben mensen hem bij een auto of ander vervoermiddel gezien.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze beroving en aanslaan op bovenstaande informatie ~en nog niet met de politie gesproken hebben~ wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

Naar de beroving is een onderzoek gestart.