Vanaf aankomende maandag 13 juni wordt de treindienstregeling van Arriva in de Achterhoek tijdelijk aangepast. De aanpassingen zijn nodig omdat er sprake is van een beperkte inzetbaarheid van machinisten.

Arriva doet er alles aan om voor de reizigers onaangename verrassingen te voorkomen en daarom is besloten om al van tevoren enkele ritten te laten vervallen en niet pas op het laatste moment. Vanaf maandag 13 juni tot en met maandag 20 juni vervallen er verspreid over de dag enkele ritten op de trajecten Zutphen-Winterswijk, Zutphen-Apeldoorn en Arnhem-Winterswijk. Arriva garandeert dat in ieder geval altijd een keer per uur een trein rijdt op genoemde trajecten.

 

Arriva adviseert reizigers altijd voor meer informatie te kijken op www.arriva.nl/dienstregeling. De aangepaste dienstregeling is verwerkt in de reisplanners. Arriva adviseert reizigers op de dag zelf de reis te plannen voor de meest actuele reisinformatie.