Vind jij dat iemand; bijvoorbeeld jouw buren, opa en oma of iemand anders in Winterswijk iets extra’s verdient? Schenk hem of haar een eigen gemaakt kerstpakket. Ook voor je vriendje in je klas kun jij met kerst het verschil maken. Schenk hem of haar, zonder dat hij weet wie het geschonken heeft, een leuk kerstcadeau. Ook bedrijven kunnen op dit kerstpakkettenspektakel inhaken. Bestel een paar pakketten extra en geef deze dan af bij Boogiewoogie. Vrijwilligers van het Vrijwilligerspunt zorgen ervoor dat de kerstpakketten coronaproof bezorgd worden. Kerstdozen zijn vanaf 06 december tijdens de geldende openingsuren af te halen bij Boogiewoogie. Vul naar eigen inzicht en eigen financiële mogelijkheden een doos en lever de gevulde doos, voorzien van naam en adres, voor 20 december in bij Boogie Woogie. De pakketten zullen in de week voor kerst bezorgd worden.