Veel woningen in de Achterhoek zijn gebouwd vóór 1976. Voor een groot deel van deze huizen geldt dat het wooncomfort verbeterd kan worden en dat de energierekening waarschijnlijk best een stukje lager kan. Bijvoorbeeld door het isoleren van spouwmuren, het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp of energiezuinige verwarming. In dat geval geeft het Woningverbeterplan van het Agem Energieloket u inzicht in de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

 

De gemeente Winterswijk geeft woningeigenaren de mogelijkheid om tijdelijk voor slechts € 25,- (normaal € 75,-) een Woningverbeterplan te laten maken. Na aanmelding wordt er een afspraak gemaakt voor een adviesbezoek aan huis, waarin de mogelijkheden en uw wensen besproken worden en de woning wordt geïnspecteerd. Een paar weken na het adviesbezoek ontvangt u het Woningverbeterplan. Dit is een rapport waarin u leest welke maatregelen mogelijk zijn, wat verduurzamen u zou gaan kosten en wat het u zoal kan opleveren. Of u nou geld wilt besparen, comfortabeler wilt wonen, of uw huis wilt verduurzamen: het Woningverbeterplan helpt u verder!

 

Er zijn voor dit gereduceerde tarief maximaal 200 Woningverbeterplannen beschikbaar. Reageer snel als u interesse hebt, want er geldt: op=op! Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.duurzaamwinterswijk.nl/woningverbeterplan.