gonemo heren 1

De zaalvoetballers van Gonemo gingen op bezoek bij subtopper Morado CF uit Nijmegen. In de slotseconden liepen de Winterswijkers alsnog de driepunter mis. Het werd een 3-3 puntendeling.

Gonemo kwam veel te snel op een 0-2 achterstand en moest gelijk al in de achtervolging. Aan Winterswijkse zijde heerste desondanks rust en de aansluiting nog voor de pauze kwam van de voet van Menno Stemerdink, 2-1.

Punter
Na de hervatting controleerden de withemden de wedstrijd. Het geduldig wachten op de gelijkmaker werd beloond, want Antoine Pariente reageerde alert op een geblokte vrije bal die de aanvaller in de rebound beheerst inschoot. Gonemo stoomde door en het goede spel leverde een 3-2 voorsprong op. Dimitri Dekker liet het leder met een zogenaamde punter in de kruising verdwijnen.

In de slotfase wisselde Morado de doelman in voor een extra veldspeler. In de laatste minuut van het duel leverde deze gedurfde tactiek de gelijkmaker op. Morado en Gonemo namen beide genoegen met deze 3-3 remise.