Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) zichtbaar maken in heel Gelderland. Dat is de belangrijkste taak van het promotieteam van de stichting. Om dat werk goed te kunnen doen zijn veel vrijwilligers nodig die een aantal keer per jaar in de provincie met promotiemateriaal op markten en evenementen willen staan. Momenteel bestaat het promotieteam uit 23 vrijwilligers. Dat aantal is niet voldoende om alle evenementen – van bijenmarkt tot herfstfair – in Gelderland te bezoeken. Daarom is GLK op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

 

Inhoud van de werkzaamheden
De gastheren en gastvrouwen van het promotieteam planten het eerste zaadje. Zij zorgen voor het eerste contact met evenementenbezoekers en leggen o.a. uit hoe belangrijk het is om het historisch erfgoed en de natuur in Gelderland te beschermen. Daarnaast verzamelen zij zoveel mogelijk adressen d.m.v. een prijsvraag en regelmatig lukt het om ter plekke een nieuwe donateur te werven. De gastheren en gastvrouwen gaan altijd met zijn tweeën ergens naar toe. Zij werken vanuit een promotiewagen of promotiekraam.

Wat vraagt GLK?

·         Omdat niet alle terreinen bereikbaar zijn met openbaar vervoer is bezit van rijbewijs B een vereiste. Bezit van BE rijbewijs is een pre.

·         Minimaal 10 dagdelen per jaar beschikbaar.

·         Woonachtig in Gelderland.

·         Beschikbaar op weekenddagen, de piek ligt hierbij in de periode april t/m oktober.

·         Omdat de meeste vrijwilligers binnen het promotieteam in de maanden mei/juni en september/oktober op vakantie zijn, gaat de voorkeur uit naar vrijwilligers die juist in deze maanden wel regelmatig beschikbaar zijn.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op www.glk.nl/help-mee/word-vrijwilliger of neem contact op met  Nicole Burgers, tel. 06-53 269 547 (ma, di, do) of n.burgers@glk.nl