politiebureau2

politiebureau2WINTERSWIJK – De politie van Winterswijk zoekt getuigen van een voorval woensdagavond op de hoek Singelweg/Vredenseweg, waarbij een meisje met geweld in een auto werd getrokken. De politie vraagt op haar Facebook-pagina mensen die hier iets van gezien hebben, zich te melden. 

Op woensdag 9 maart ongeveer 22.30 uur ontvingen agenten de melding dat er op de Singelweg/Vredenseweg een meisje met geweld in een kleine witte personenauto getrokken werd. Het zou hierbij gaan om een tenger blank meisje met lange blonde haren. De bestuurder zou een blanke jongeman zijn, die hulp kreeg van een eveneens blanke jongeman die uit de richting van Monuta aan de Vredensestraat kwam rennen. De personenauto is vervolgens weggereden via de Singelweg, Waliensestraat, Walienseweg in de richting van Meddo.

Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Winterswijk of bellen naar 0900-8844.