Wordt u het liefst tegen inbrekers gewaarschuwd via Facebook? Of hebt u liever dat de politie u via Twitter vraagt of u iets verdachts hebt gezien? En weet u eigenlijk hoe uw eigen wijkagent via internet te vinden is? De politie wil graag weten hoe u denkt over het contact en de communicatie met de politie. Daarom komt het Mobile Media Lab van de politie op 3 april naar Winterswijk toe. U kunt daar als inwoner uw mening geven over de communicatie door de politie, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoek naar uw mening over en uw ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de politie app, folders of social media accounts (Facebook en twitter).

De politie maakt gebruikt van verschillende communicatiemiddelen en wil hiermee aansluiten bij uw behoefte. Met de komst van de Mobile Media Lab, komt de politie in heel Nederland en kan een grote groep burgers de politie van feedback voorzien. Door de wijkagenten worden verschillende doelgroepen benaderd om mee te doen met een onderzoek gericht op een specifiek onderwerp. U bent van harte uitgenodigd om binnen te lopen en mee te doen aan één van de onderzoeken.

Op 3 april staat het Mobile Media Lab van 10.00 uur tot 17.30 uur aan de Torenstraat in Winterswijk.