Aalten: De politie is op zoek naar getuigen die weten wie de man is die op zondagavond 16 februari op de parkeerplaats van AH aan De Hoven enkele mensen in een auto met een mes heeft bedreigd. Tips zijn welkom op 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Op de bewuste avond rond 19.20 uur stonden er op de parkeerplaats meerdere mensen te wachten op de terugkomst van gasten die terug kwamen van een uitje. Een man in een grijze, oudere en kleine auto maakte zich boos op een vrouw die daar met haar auto geparkeerd stond.

 

Nadat haar partner was gearriveerd wilden zij wegrijden. Op dat moment werd hen de doorgang geblokkeerd door de man in zijn autootje. Hij kwam uit de auto en bedreigde de inzittenden met een mes. Hierna reed hij opgefokt weg in de richting van het centrum.

De betrokken mensen waren behoorlijk geschrokken en de politie wil duidelijkheid hebben over het gebeurde. Van de man met het mes is het volgende bekend. Hij wordt rond de 30 jaar geschat, is blank en ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft een tatoeage in zijn nek, vermoedelijk een bloem. Hij had een heel slecht gebit en droeg in ieder geval een zwarte (jogging)broek en had een zwarte muts op.