Vind jij het moeilijk om contact te maken met anderen? Ben je onzeker, durf je niet je mening te geven of te reageren op vervelend gedrag van een ander? Wil jij graag aan je zelfpower werken en leren op te komen voor jezelf? Dan is de cursus ‘Omgaan met anderen’ (12-15 jaar) zeker iets voor jou!

 

 

In de cursus ga je praktisch aan de slag met verschillende thema’s die te maken hebben met ‘opkomen voor jezelf’; nee leren zeggen, grenzen aangeven, je mening geven, omgaan met kritiek en conflicten.
De cursus start eind oktober 2013 en bestaat uit 8 bijeenkomsten op de woensdagavond. Als je mee wilt doen, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met het secretariaat van GGNet Preventie, telefoon: (0575) 58 24 50 of e-mail: preventie@ggnet.nl.