Enkele weken geleden is opgeroepen via Social Media en de website om te stemmen op de leukste vereniging binnen de gemeente Winterswijk. Er is volop gestemd en, wat de leden van HCW Winterswijk natuurlijk allang wisten, is nu bevestigd. HCW is de leukste sportvereniging van Winterswijk. Met gemiddeld rapportcijfer van 8,97 staan ze op de eerste plaats.

Met deze titel is HCW Winterswijk natuurlijk erg blij en hopen hiermee nog meer jeugd te mogen verwelkomen en te laten zien wat handbal is. Op donderdag 24 oktober organiseert de vereniging opnieuw een instuif voor de jeugd van 5 t/m 10 jaar en iedereen is hierbij alvast van harte uitgenodigd of kom eens kijken/meedoen op één van onze trainingsdagen.

Maar er is meer… HCW Winterswijk gaat nu door in de strijd om de titel ‘Leukste vereniging van Gelderland’. Om dit te kunnen bereiken zijn er natuurlijk opnieuw weer stemmen nodig… en deze keer nog meer stemmen. In deze finaleronde kan er nog tot en met 23 juni gestemd worden op HCW Winterswijk via www.leukstesportvereniging.nl/hcw of via de website www.hcwwinterswijk.nl .

Stemmen is kosteloos. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners levert € 0,05 op voor Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in samenwerking met vele topsporters in om kinderen met een spierziekte te helpen. We rekenen op uw stem!