In het Overijsselse Hellendoorn turnden zondag de turnsters van de eerste tm vierde divisie hun wedstrijd voor het toestelkampioenschap van District Oost van de KNGU. Bij de junioren turnden Arleth Brouwer, Ashyra Riggelink, Daniek te Bogt, Ilse Bruggers, Sanne Bruntink, Jade Derks , Jennifer Geurink, Lise ter Haar. Bij de senioren kwamen Silke Heerink, Sharon Leemkuil, Esra Boeijink, Hilde Koldewij, Roxanne Geurink aan de start.

Het werd voor de WGV turnsters en hun trainers, Mieke en Gert Grievink een bijzonder succesvolle kampioensdag. Gouden medailles waren er voor Jennifer Geurink (brug), Ashyra Riggelink, (sprong), Jade Derks (brug), Sanne Bruntink (balk), Ilse Bruggers (brug) en Arleth Brouwer (sprong). Daniek te Bogt (balk en vloer) en Sanne Bruntink (brug en sprong) wisten twee keer op een derde plek beslag te leggen. Omdat het voor Daniek de eerste wedstrijd na een vervelende enkelblessure was mag haar prestatie als uitzonderlijk vermeld worden. Sanne Bruntink wist dit keer de meeste medailles (drie stuks) mee naar Winterswijk te nemen.