Activiteiten zondag 13 mei

Winterswijk

Natuurmonumenten verzorgt een circa 1 ½ uur durende zondagochtendwandeling door het prachtige Wooldse Veen. Het vertrek is om half 10 vanaf de parkeerplaats aan de Kuipersweg. De kosten bedragen 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden. Voor kinderen is dat respectievelijk 4 en 7 euro. U dient zich wel hiervoor aan te melden, dit kan via de website www.natuurmonumenten.nl/activiteiten

In het kader van de Nationale Molendag begint om 11 uur een rondleiding bij Berenschots’s Watermolen. De molenaar laat o.a. zien hoe hij maalde en vertelt over de geschiedenis. De entree is gratis.

In het Doopsgezind Kerkje wordt een kerkdienst gehouden waarbij zowel kunst als religie een rol spelen. De tien woorden of tien
geboden zijn oud, maar nog steeds actueel. Ervin Laszlo stelde de tien streefregels op voor de 21e eeuw, Marian Tenkink maakte er schilderijen over, getiteld ‘Change Now’. Tijdens de dienst vindt de opening van deze expositie plaats. Voorganger is ds. Els de Clercq, de aanvang is om half 11.

De in Winterswijk geboren en getogen singer/songwriter Dana Lewu treedt op bij gastgalerij Ankomm’n. Zij speelde reeds op de Zwarte Cross en met haar band ‘Daydreamer’ bij radio 3FM. Haar stem heeft een melancholisch, kwetsbaar maar ook rauw karakter. De aanvang is om 3 uur. De toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom. 

Aalten

------

 

  

 

Heeft u activiteiten die u graag in de agenda opgenomen ziet worden, stuur dan een bericht naar: Lokale Omroep RTV Slingeland, Misterweg 9, 7102 BD in Winterswijk of mail naar info@rtvslingeland.

facebook twitter youtube