Activiteiten zondag 18 maart

Winterswijk

De veldrit Huppel, Henxel, Ratum voor paarden,- en ponyaanspanningen wordt verreden.  30 Menners starten vanaf 10 uur vanaf het wedstrijdterrein bij Nieuw Bovenhuis aan de Waliënseweg. Ze gaan de strijd met elkaar aan in een ongeveer 13 km lang parcours met een aantal hindernissen, waarbij de laatste op het wedstrijdterrein staat, waar ook de vaardigheidsproef wordt verreden. De veldrit kent een wedstrijd,- en een hobbyklasse, en voor beiden is een Wim te Winkel-wisselbeker beschikbaar. De toegang tot het terrein is gratis.

Het Winterswijks jeugdmuziektheater Harlekijn speelt om half 3 in theater De Storm het komische en avontuurlijke ‘Shrek de Musical’. Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht!

In het Doopsgezind Kerkje kunt u zich laten meevoeren in de achtbaan van Edith Piafs leven en muziek door Nadja Filtzer en haar pianist Leo Bouwmeester. Het programma is een compilatie van het grootse en meeslepende levensverhaal van Piaf die uitgroeide tot de grande dame van het Franse Chanson. De aanvang is om half 5. Kaarten kosten 13,50 euro en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij theater De Storm. Jeugd t/m 17 jaar mag voor 7,50 euro naar binnen.  

Aalten

Om 4 uur begint in de Dorpskerk op de Markt in Dinxperlo een Krabbeldienst. Dit is een dienst speciaal voor kinderen van 2 t/m 6 jaar, maar natuurlijk is iedereen welkom. Er wordt geluisterd naar een verhaal, gezongen en geknutseld. Het thema van deze viering is ‘Praten met God!’.

facebook twitter youtube