De Muziekavond 247

facebook twitter youtube

Activiteiten zondag 23 juli

Winterswijk

Spieker Kössink aan de Kremerweg in Henxel is van 2 tot 5 uur geopend voor publiek. Tevens is een kleine expositie ingericht over spiekers. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden.

Ada Haasnoot uit Aalten exposeert momenteel bij gastgalerij Ankomm’n. De expositie bestaat uit acrylschilderijen en kalligrafische werken. Zij is zelf hierbij aanwezig van 2 tot 5 uur.

Vanaf 3 uur is singer-songwriter Janine Hospes te gast bij gastgalerij Ankomm’n. Zij speelt mooie, kleine liedjes met diepgang die vragen om écht te luisteren. De toegang is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Aalten

VVV Dinxperlo verzorgt de eerste van drie zomerfietstochten. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden; één van 40 km en één van ongeveer 54 km. De route gaat over mooie kerkpaden rond Sinderen via Silvolde naar Ulft, de lange route maakt een extra lus over Etten en Warm. De terugweg gaat via Voorst en Breedenbroek. Er kan tussen half 11 en half 2 gestart worden bij het VVV kantoor in Dinxperlo. De kosten bedragen 7,50 euro, incl. versnaperingen en warme hap.

* In het kader van de Zomerconcerten geeft de band ‘Flavoured Ink’ een concert op ’t Zand in Bredevoort. Zij brengen mooie geschreven teksten overgoten met de smaak van o.a. blues, soul en country. Het concert begint om 12 uur en gaat alleen door bij mooi weer. (bij twijfel, zie www.bredevoort.nu). De toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom.

Den Heurnsen Tref is deze dag het toneel van een traditionele Boerenbruiloft. Het begint met een fietstocht langs beide zijden van de grens die om 1 uur start vanaf Den Heurnsen Tref. Aansluitend vanaf 4 uur vindt dan de Boerenbruiloft plaats, met muziek van Harmonicagroep Onder de Linden en folkloredansen van De Klepperklumpkes en de Vier Winden. De kosten bedragen 2,50 euro voor de fietstocht en 7,50 euro voor de bruiloft, incl. warme maaltijd. Kinderen t/m de basisschoolleeftijd hebben gratis toegang.

Copyright © 2016. RTV Slingeland.